RETREAT SRDCE LEMURIE S VELRYBAMI V POLYNÉSII. KLIKNI TADY PRO VÍCE INFO >

#36 Láska je láska…a co já?

871x0
#ALOHADĚLOHA,
HOLKO, ŽENO, KOUZELNICE, BOHYNĚ, DIVOŠKO, šťavnatá svatyně,

V prostoru proudí láska. Sice je Valentýn převzatý a pro hodně lidí blbost, ale co se mně osobně na tom líbí je to, že je připomínkou pro moderní společnost…připomínkou se zastavit a zamilovat, pomilovat, pomuchlat…obdarovat…takže je to vlastně oslava všeho, co hlásám do světa a co tomu možná chybí? OPRAVDOVÁ INTIMITA, pravá ŠŤAVNATOST…lidé chtějí hloubku a ne a ne se k ní promilovat. A pro to já má kouzelný lektvar. Medicínu v podobě napojení na svůj vlastní zdroj lásky. Na vlastní šťavnatost…na své tělo, které tě vede domů a přesně ti říká, co dál…tvá intuice, tvé org*smy, tvá šťavnatost. 
šťavnatá svatyně.
Pro mnoho žen může být tento čas senzitivní. Možná se i ty teď nebo občas cítíš toršku dole, sama, nepochopená, nedostatečně…protože přeci všude kolem se všichni milují a co já? 

Jak už jsem zmínila, tak cesta je pro tebe a pro každou ženu k celistvosti, k proudu a vnitřnímu uspokojení skze sílu tvé svatyně a magnetismu tvého těla. Každý kousíček tebe je posvátný…a také může být org*smický. Tvé tělo je kanvas, umělecké dílo…Chováš se k němu tak? Cítíš ho tak?
Do tohoto oblaku lásky, který jede ve spojení s Valentýnem naskoč, má to smysl nejen v tento den, pořád. Abych tě v tom podpořila, tak pojedeme výzvu na Facebooku (více info dole) a také vymýšlím, co ti ještě dám, abychom tu šťávu v tobě rozproudily. Těš se, pošlu email až to vymyslím.

čarovný čtvrtek.
Čarovný čtvrtek na Facebooku ve skupině ŽENSKÁ PŘIROZENOST je pro teď otevřen každý 3. čtvrtek v měsíci. Myšlenky, vibrace a energie tvoří realitu, což znamená, že ty jsi tvořitelkou všeho, co se kolem tebe děje. Aaaa tady je pro tebe možnost se mě zeptat na cokoli a já ti k tomu větou nebo slovem dám to, co přijde ušité na míru tobě z vesmíru. Prostě download ode mě pro tebe FOR FREE 😉 dárek, protože tě miluju! (toto je normálně placenou součástí programů a VIP).

štavnatá slova.

„nalož se do své vlastní šťávy“

šťavnatý mentorink.
Pod mými křídly jsou Hollywoodské celebrity, Britská šlechta a také stovky žen v Česku v programech a já tento rok cítím lehkou změnu toho, jak chci sdílet své dary a podporovat i tebe v rozkvětu. 

O možnostech spolukouzlení se mnou pro tebe mrkni sem >>>

CO SI MŮŽEŠ DÁT HNED TEĎ a jako láskový dárek ode mě je 

štavnatá výzva.
ŠŤAVNATÁ ~ SEX MAGIC ~ VÝZVA! AKA „nalož se do své vlastní šťávy“ 😀 Protože láska je láska nejen na prvního Máje nebo Valentýna! Dáme si společně 5 dní milování!

Každý den budu ŽIVĚ ve skupině na Facebooku a provedu tě jednou meditací živě, která pro tebe přijde a kterou budeš buď moct šťavnatě svůj den začít nebo slastně vplout do snů.

Máš se také možnost zeptat mě osobně na cokoli, co je spojené se smyslností, sebe prozkoumáváním …prostě sex magic (normálně je to placenou součástí 1-1 a programů)

Budeme tam spolu 20-30min. A tady jsou časy, tak nastavuj budík nebo piš do kalendáře a uvidíme se tam:🍓

čtvrtek 13/2 7:00
pátek 14/2 7:00
sobota 15/2 9:00
neděle 16/2 21:00
pondělí 17/2 7:00


Videa budou k dispozici ještě chvilku během těchto dní a pak je stáhnu. Úplně nej je, pokud tu budeš živě a užiješ si svou vlastní medicínu s námi a aktivuješ tak sama sebe šťavnatě a s láskou.<3

štavnatá hudba.
A naladit se na naše společné chvilky můžeš rovnou touto písničkou…pokud tě chytne tak jako mě, tak se s toutou písničkou budeš milovat, tančit, brečet…prostě všechno a pojede pořád dokola…jojooo je jednou z nich, které tě nepustí dokud ji opravdu neprožiješ:

MILUJU & MALUJU tě.



PS Tvoje tělo tě chce, svádí tě…chce se s tebou muchlovat a ukázat ti, co všechno je skrze něj možné. Jak moc máš síly a energie. Uděláš si na ni prostor?

PSS ŠŤAVNATÁ ~ SEX MAGIC ~ VÝZVA
! Protože láska je láska nejen na prvního Máje nebo Valentýna! Dáme si společně 5 dní milování! Každý den budu ŽIVĚ ve skupině na Facebooku a provedu tě jednou meditací živě, která pro tebe přijde a kterou budeš buď moct šťavnatě svůj den začít nebo slastně vplout do snů.

LÁSKA od klientek:
„Milacik sme s muzem spolu 20 rokov a toto je najlepsi sex aky zatial sme mali,mame…..a bude lepsi…Dakujeeem. Nie v tejto sekunde len mi to tak prislo zdielat.“ S.
„Vnímám že [mentoring s Eliškou] byla rozhodně jedna z nejlepších investic sama do sebe. To co všechno se stihlo za tu dobu stát je nepopsatelný a musí se to zažít.“ Martina

„Super zpráva. Konečně jsem byla schopná orgasmu jen pomocí rukou a vlastního dechu. Poprvé v životěěě!!! Moc moc moooc DĚKUJI Eliško“ Ch.

„Okolí si všímalo a všímá změn [během mentorinku] i zpětně. Hlavně všechny moje kámošky vždycky zacítí mou sexuální energii, kamkoliv vejdu.“ M.

„Nejvíc se mi na práci s tebou líbily tvé šamanské pohledy, mavání rukama, luskání, tvůj neutuchající úsměv a nadšení, tvá divoška v těle, a takový to whats next… Umiš krásně poposunout, pošťouchnout dál v pravou chvíli. Máš business oriented… Což se mi ve spojeni s duchovním líbí. A ta sršící energie…Po každé seanci jsem byla nabitá a odhodlaná do všeho jít, díky moc Eli.“ P.

Naučila jsem se totálně přijmout a hrát si s energií v těle. Úplně jsem změnila strukturu svého podnikání a můj přijem vystřelil na neuvěřitelných 44 000 USD.“ Caitlyn


NEBUĎ SUCHÁ BUCHTA. NAJDI SVOU NÁPLŇ.
eliskavaea

Mrkni také na instagram....

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • PDF HARMONIE HORMOMŮ

    Dovol si prozkoumat své tělo a porozumět svému cyklu díky PDF manuálu Harmonie Hormonů. V tomto PDF se dozvíš úplně všechno, co potřebuješ vědět k tomu, abys začala ladit své tělo s přirozenými změnami tvých hormonů.