HIGH VIBE PROSTOR INTIMNÍHO PROGRAMU CREATRIX OTEVŘEN! KLIKNI TADY PRO VÍCE INFO >

#32 Co tě vzrušuje? Pravda o penězích a rande jinak

1181x0
ALOHA DĚLOHA,
HOLKO, ŽENO, KOUZELNICE, BOHYNĚ, DIVOŠKO, šťavnatá svatyně,

Inspirace nejen z postele je tento týden tady pro tebe a dnes je to s příběhem. Představ si na chviličku, že jsi muž a jdeš na rande se svou vysněnou ženou. Je otevřená a emočně dostupná. Řekne ti všechno o svých ranách, které má a na kterých pracuje, aby si vyčistila vztah k mužům. Řekne ti, že si vystačí s málem a je jí v podstatě jedno, kam se její život bude ubírat…Jediné, co si přeje je, aby ji muž dodal pocit bezpečí…
šťavnatá svatyně.
Druhý večer máš znovu rande. Tentokrát se ženou, která je vášnivá, přítomná ve svém těle a šťavnatě si jde za svým.
Řekne ti o všech úžasných projektech, které tvoří. Řekne ti o všem, co ve vztahu s mužem chce vytvořit. Září a je nadšená jen z toho, že o tom mluví.Cítíš z ní, že je naprosto zavázaná žít svůj nejlepší život a nic míň.
Do které se uvolníš? 
Většina lidí, kteří na sobě pracují by si zvolili druhou ženu.

Protože chtějí být ve vztahu, který je založen na TVOŘENÍ ne léčení.
A teď přijde to zábavné…To je přesně tak, jak to s tebou mají peníze.
PENÍZE TĚ NECHTĚJÍ LÉČIT.

Nejsou magnetizovány tvými nízkými nároky.

Peníze s tebou chtějí SPOLUtvořit tvou vysněnou realitu, ne za tebe zamazat díry v té staré verzi. Vidíš ty všechny úžasné silné ženy, které sedí doma a strachují se, snaží se léčit svůj vztah s penězi, odpoutat se, naladit na vlnu. A pak vidí peníze, které se objeví a křičí: „Co teda vlastně chceš?“, protože se peníze snaží ukázat a aktivovat SUPERSCHOPNOST a tou je TOUHA!!!
Snaží se ti ukázat, abys pro ně vytvořila místo, aby mohly přifrčet, podpořit tě a pomoc ti tvořit zázraky.Peníze jsou přitahovány právě tvou TOUHOU, sebejistotou, sebehodnoutou a jasností tvého plánu na rozšíření tvé přirozené ženské esence a záře.
Povolnost nepřitáhne OPRAVDOVOST.
TOUHA ano.
Je to o tom být v energii touhy a jejím nadšení pro to.

Není to o vymáhání si darů, situací, slov, ale o tom stát v PLNOSTI své touhy a vlastnit ji celým svým tělem a nechat, aby se realita této touze přizpůsobila.
Takže kolik pěněz potřebuješ, aby sis užila všechny své touhy?
Asistentky, uklízečku, osobního trenéra…oblečení, masáže, dovči…tým, delegování úkolů…
VŠECHNO…větší
…rozšiř to…už jsi v tom nadržená…super, tak ještě…protože teď jsou nažhavené i peníze.
Energie podpory vždycky proudí tam, kde je ženská touha. Tečka.
Pokud tvá svatyně šťavnatě mlaská a chce víc, tak je teď webinář Bohatá Bohyně tady pro tebe zDARma a také program, kde mě máš po svém boku na cestě hojnosti >>>
A teď posílám úsměv z Bali a vyhlašuji soutěž o to, kdo si dosáhne jazykem až na nos…příští týden se budeme bavit o jazyku a orgasmu v krku…mňam.

štavnatá slova.

„jsem všechno a také jen snem.“

čarovný čtvrtek.
Na Facebooku ve skupině ŽENSKÁ PŘIROZENOST jede čarovný čtvrtek. Protože vím, že myšlenky, vibrace a energie tvoří realitu, což znamená, že ty jsi tvořitelkou všeho, co se kolem tebe děje. Někdy tě můžou podvědomé programy držet od naprostého rozletu. Tady je pro tebe možnost se mě zeptat na cokoli a já ti k tomu větou nebo slovem dám to, co přijde ušité na míru tobě z vesmíru. Prostě download ode mě pro tebe FOR FREE 😉 dárek, protože tě miluju! (toto je normálně placenou součástí programů a VIP). 

šťavnatý mentorink.
Kromě online programů Smyslná žena, Amazonka a připravovaného programu ‚bohatá bohyně‘ je vystřelení do tvého života naplno možné skrze VIP mentorink. Je to tento rok tvým rokem svobody a letu?

V rozkvětu podporuji podnikatelky, ženy doma, umělkyně…některé chtějí víc prostoru, lekhosti, svobody a šťavnatosti, některé strukturu a systém, některé energetické očisty, některé podporu a důvěru, některé divokost…VŠECHNO DOHROMADY a víc propojuji ve tvém privátním mentoriku.

Napiš mi o osobní přihlášku do VIP 1-1.

štavnatá hudba.
Dnes posílám kouzelné políbení a lahůdku nejen pro uši, ale i pro oči. Užij si to, je to taková vánoční pohádka…zpívej, tanči…napoj se na své kořeny.

MILUJU & MALUJU tě.



LÁSKA od klientek:
„Milacik sme s muzem spolu 20 rokov a toto je najlepsi sex aky zatial sme mali,mame…..a bude lepsi…Dakujeeem. Nie v tejto sekunde len mi to tak prislo zdielat.“ S.
„Vnímám že [mentoring s Eliškou] byla rozhodně jedna z nejlepších investic sama do sebe. To co všechno se stihlo za tu dobu stát je nepopsatelný a musí se to zažít.“ Martina

„Super zpráva. Konečně jsem byla schopná orgasmu jen pomocí rukou a vlastního dechu. Poprvé v životěěě!!! Moc moc moooc DĚKUJI Eliško“ Ch.

„Okolí si všímalo a všímá změn [během mentorinku] i zpětně. Hlavně všechny moje kámošky vždycky zacítí mou sexuální energii, kamkoliv vejdu.“ M.

„Nejvíc se mi na práci s tebou líbily tvé šamanské pohledy, mavání rukama, luskání, tvůj neutuchající úsměv a nadšení, tvá divoška v těle, a takový to whats next… Umiš krásně poposunout, pošťouchnout dál v pravou chvíli. Máš business oriented… Což se mi ve spojeni s duchovním líbí. A ta sršící energie…Po každé seanci jsem byla nabitá a odhodlaná do všeho jít, díky moc Eli.“ P.

Naučila jsem se totálně přijmout a hrát si s energií v těle. Úplně jsem změnila strukturu svého podnikání a můj přijem vystřelil na neuvěřitelných 44 000 USD.“ Caitlyn

PS
 Jsi nadržená svou touhou? Super, protože peníze taky…

PSS  Smyslná žena, Amazonka, a program *bohatá bohyně* … a VIP mentorink je pro tebe, protože si dočetla až sem a nebo přeskočila, protože už nepotřebuješ konzumovat další materiály, ale jednat. Tak teď…!
PSSS tak je teď webinář Bohatá Bohyně tady pro tebe zDARma a také program, kde mě máš po svém boku na cestě hojnosti. Klikni  tady pro info >>>


NEBUĎ SUCHÁ BUCHTA. NAJDI SVOU NÁPLŇ.
eliskavaea

Mrkni také na instagram....

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • PDF HARMONIE HORMOMŮ

    Dovol si prozkoumat své tělo a porozumět svému cyklu díky PDF manuálu Harmonie Hormonů. V tomto PDF se dozvíš úplně všechno, co potřebuješ vědět k tomu, abys začala ladit své tělo s přirozenými změnami tvých hormonů.