HIGH VIBE PROSTOR INTIMNÍHO PROGRAMU CREATRIX OTEVŘEN! KLIKNI TADY PRO VÍCE INFO >

Z Deníku Amazonky: CO JE OPRAVDU ESENCIÁLNÍ?

111x0

#ALOHADĚLOHA,

Sedím si tady v nádherném boho hotýlku, kde jsme včera zakončily pobyt v Portugalsku ‚AMAZONKA Wild & Free‘ a chci ti posdílet to moje zlato, ty poklady a moudra z letošního bytí s koňmi, protože to byl opět srdce otevírající a duši rozpínající zážitek. 

***

Momenty, které nejde popsat slovy. Hloubka, přijetí, potěšení, vyživení…to všechno, ale úplně jinak než by hlava chtěla a dokázala vymyslet. Můžu ti jen říct, že všechny ženy sdílely, že si ani nedokázaly představit tu sílu a proměnu, která se uděje v momentě setkání se s tímto stádem koní a spolu. Přijely, protože mi věřily, a já si jejich důvěry tak moc vážím. A děkuji, děkuji, děkuji.

šťavnatá svatyně.

Pro mě osobně je bytí s divokými koňmi a ženami možnost vybrousit ten můj vnitřní diamant toho, jak být ještě lepším člověkem, leaderkou, láskou…co je potřeba pro jednotlivce a celek, jak se pohnout spolu. A opravdu tvořit a žit novou zemi, ne si o ní jen povídat.

Tady to je, připomenutí, rozpomenutí a inspirace: 

1. K opravdové spokojenosti není potřeba vůbec nic kromě hlubokého ticha přírody, postele a jídla vařeného s láskou. J.E.D.N.O.D.U.CH.O.S.T.
2. Je potřeba si dát momenty ticha, často si v nich totiž uvědomíš, kdo opravdu jsi a co je pro tebe důležité.
4. Ryzost srdce je nad zlato.
5. Všichni máme šrámy, nikdo není perfektní. O tom to není. Je to o tom, jak si i přes ně dovolíš milovat a být milována.
6. Je dobré si zvyknout na to, že umíráme a dělat to orgasmicky a často, a s lehkostí. Protože abys mohla žít své sny, tak je potřeba pustit to, co tě od nich drží.
7. Sama před sebou se neschováš. I když se o to můžeš snažit všemi způsoby, stejně se eventuelně budeš muset potkat. Lepší je to udělat hned. Ušetří ti to čas i peníze.
8. Často si neuvědomujeme kolik držíme, děláme a jak moc nás naše životy vyčerpávají až do chvíle, kdy máme prostor nedělat nic…
9. Válení, nahaté bytí v přírodě a vzájemné krmení se čokoládou s ženami v bezčasí je absolutní číslo jedna pro vyživení ženské esence. A jestli jsi to ještě nezažila, tak musíš!
10. V momentě, kdy má každý bezpečný podporující prostor a obejmutí lásky bez toho musím, měla bych, smím nebo ne, tak se krůček po krůčku odkryje čistá esence a role v komunitě, která je založená na vnitřních impulzech a inspiraci a to je to nejkrásnější, co kdy jeden v sobě může najít a také uvidět v ostatních. 
11. Nejkrásnějším a nejednodušší cestou, jak žít život, který si přejeme, je své tělo dát do vibrace prostoru, kde se tato energie už plně žije. A tak se to jednoduše stane, to je to vtělení, embodiment, který si přeješ.

TO JE DIVOKOST A SVOBODA. TO JE ŽENSKÁ PŘIROZENOST

Buď s tím a zkus si dát, odpovědět, naladit se nebo vytvořit prostor toto léto, tak aby ses i ty dotkla sama sebe hlouběji, opravdověji. A pokud chceš spolu, tak se mnou za koníky pojeď příští rok.

Tento svět, tato země tě potřebuje, plně, celou, zářivou. TADY A TEĎ!

šťavnatá slova.

v prostorech mezi nádechy
vnímám sebev prostorech mezi výdechy
vnímám tebev prostorech mezi
jsme
sami sebou
v prostorechspolu

POZVÁNKA: RITUÁL MAGNETIC LVÍ BRÁNA.
Planetě Sirius se také říká naše Spirituální Slunce a v momentě, kdy je tato planeta v propojení s Orionovým pásem a Zemí se vytváří kánál světla, kterým na planetu a pro tvé tělo proudí dávka galaktické energie (kódů a informací). Projdi energetickým portálem do vyšších vibrací svého bytí. Více o cestě portálem Lví Brány s tebou 

sdílím tady >>>

šťavnatá čtení.

Spousty dalších příběhů z mého života i ostatních najdeš na mém blogu. Koukni a nech se vzít na cestu inspirace tady >>>

štavnatý INSTAGRAM.

Instagram šťavnaté svatyně žije! Najdeš tam spousty krásných vizuálních dobrot, nakouknutí do mého osobního života skrze storýčka, hlášky a život. Koukni a přidej se tam ke mně: @eliskavaea pro češtinu a @eliska.vaea anglicky, taguj mě a moji, naši, tvoji hlášku jako hashtag #alohaděloha 🙂

štavnatá hudba.

Voláme svou sílu a moudrost, děkujeme Matce Zemi a přicházíme, její dcery…


MILUJI tě.

Ps. Podpoř své pole a cestu duše během silné posvátné energetická brány mezi Zemí a hvězdou Sírius, která je právě teď otevřená a přináší zvýšené vibrace a duchovní pokrok až do období Lví Brány, skrze Rituál Lví Brána. Uvnitř tohoto prostoru dostaneš aktivaci, která otevírá pole těla k přijetí těchto kódů v jemnosti, lehkosti a s láskou. Klikni tady >>>

NEBUĎ SUCHÁ BUCHTA. NAJDI SVOU NÁPLŇ.

Mrkni také na instagram....

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • PDF HARMONIE HORMOMŮ

    Dovol si prozkoumat své tělo a porozumět svému cyklu díky PDF manuálu Harmonie Hormonů. V tomto PDF se dozvíš úplně všechno, co potřebuješ vědět k tomu, abys začala ladit své tělo s přirozenými změnami tvých hormonů.