HIGH VIBE PROSTOR INTIMNÍHO PROGRAMU CREATRIX OTEVŘEN! KLIKNI TADY PRO VÍCE INFO >

Udělal by to, kdyby chtěl…

161x0

#ALOHADĚLOHA,

jaké jsou tvé nejtajnější intimní sny? To, co chceš v partnertví cítit a zažít? Níže ti pro inspiraci posdílím ty moje, a tak se na toto téma pojďme společně podívat.

Z příběhů žen a svého vlastního vím, že cesta k hlubokému potkání se je propojená s otevřením očí tomu, co opravdu chceme a neslevování na našich hodnotách a hlubokých přáních těla, srdce i duše jen proto, že přeci náš partner je ve všem ostatním super (je to dobrý, fajn).

***
Stále zářím společným časem s ženami v Chorvatsku a toto vyživení se prosycuje do všeho a je to taaak nááádherný. Skrze portály lásky a propojení můžeme zářit ještě víc. Přeju si to pro nás všechny. Milujuuu a děkuju.

šťavnatá svatyně.

Víš, kolikrát jsem při svých mentorincích slyšela ospravedlňování chování partnerů, které nebylo v souladu s láskou.

To jsou ty naše hodný holky: „vždyť pro mě ale dělá to a to a to a jednou za čas mu to ujede.“

Věty jako:

„Vytahujeme ze sebe navzájem to nejhorší, což je dobře, protože si to můžeme zpracovat.“

„My tam nemáme sexuální jiskru, ale to se časem změní.“ (tuto větu jsem slyšela od mnoha žen i od sebe)

„Je to dobrý…!“

Je to dobrý nebo božííí?

Ne nadarmo se říká, že vztahy jsou nej spirituální školou života, takže pokud nám to neproudí uvnitř nich…v sexualitě, intimitě, potkání se na úrovních mentálního, fyzického, emočního a energetického těla, které pak můžeme rozšiřovat, nebude to proudit tak, jak chceme v dalších oblastech našeho života, které si přejeme expandovat. Často je to i hojnost, kterou si můžeme vydřít, můžeme se do ní uvolnit, můžeme jí být, nechat ji proudit, milovat se s ní.

Už vidíš, jak je to všechno propojené?

S tím, s čím se spokojíš ve vztahu, se odráží na tom, s čím se spokojíš v životě a naopak.

Slevíš na svých základních hodnotách a přáních nebo je budeš držet a vědět, že si je zasloužíš, že budou splněna, a že existuje někdo, pro koho tvá přání plnit bude naprosté potěšení, radost a přirozenost?

Kdyby chtěl, tak by to udělal… kdybys chtěla s ním…nebo životem, tak bys to udělala.

Když by to tak mělo být, tak to budeš cítit.

A to ty moc dobře víš.

Co si tedy zvolíš?

Protože my ženy si volíme…

Podpořit tvé pole v záměru, který si zvolíš a vibraci lásky a lehkosti můžeš skrze portál. Jak ho vytvořit tě učím v Masterclass Magnetic Portály a v programu programu MAGNETIC Lví Brána a právě teď máš možná ještě milisekundu na to se přidat. 

A teď inspirace mé touhy sdílené s úžasným mužem, který se mě zeptal, co si ve vztahu přeji:

Partnerství je pro mě vesmírnou lodí, která podporuje nejvyšší verzi sebe navzájem a planety. A to od očního kontaktu a energie, která jiskří a proudí hluboko bez ohledu na to, jak jsme daleko, až po milování a splynutí. Což ultimátně je hluboce vyživující a Qi omlazující zážitek, ať už je to bez vnějšího pohybu, nebo se vší hrou a divokou láskou. Toužím po tom, aby můj muž rozuměl síle sexuální energie, která vytváří světy a aby slyšel moudrost lůna. Aby ji využíval k tomu nejvyššímu dobru. Věřím, že když je alchymie naladěná, je možné, aby se manifestovalo vše, co si přejeme. Toužím po muži, který v této energii dokáže stát se mnou a vedle mě naplno. Toužím po wow spolutvoření… zpěvu, tanci, podnikání, dětech, magii, která přetéká abunDANCE ve světě, domovech. Co ještě je možné?

V intimitě a radosti toužím po muži, který ví, že mládneme, a stará se o sebe s tímto v srdci.

Toužím tančit, učit se společně, třeba zouk nebo bachatu.

Toužím cítit, když vejdu do místnosti plné lidí a je tam můj muž, přitažlivost – volbu, bez ohledu na to, jestli to bude za měsíc od prvního setkání nebo po 20 letech, jít za ním jako první a uznat ho. A to samé toužím cítit, když můj partner vejde do prostoru.

Toužím cítit, že kdybych držela svého muže za ruku, zavřela oči a otevřela je o 20 let později, naprosto bych milovala to, kde jsme, a chtěla bych pokračovat.

Vím, že i ty máš své touhy, které jsou pro tebe důležité a hluboce vyživující, a že existuje na planetě partner, který se již těší na to, až ti je bude moci splnit.

Jaké ty tvé touhy jsou?

šťavnatá slova.

touha je vedení
tah naší duše
kapka, který nás rozzáří, 
když je touha naplněna
je to možné i pro tebe.

šťavnatá čtení.

Spousty dalších příběhů z mého života i ostatních najdeš na mém blogu. Koukni a nech se vzít na cestu inspirace tady >>>

štavnatý INSTAGRAM.

Instagram šťavnaté svatyně žije! Najdeš tam spousty krásných vizuálních dobrot, nakouknutí do mého osobního života skrze storýčka, hlášky a život. Koukni a přidej se tam ke mně: @eliskavaea pro češtinu a @eliska.vaea anglicky, taguj mě a moji, naši, tvoji hlášku jako hashtag #alohaděloha 🙂

štavnatá hudba.

MILUJI tě.

NEBUĎ SUCHÁ BUCHTA. NAJDI SVOU NÁPLŇ.

Mrkni také na instagram....

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • PDF HARMONIE HORMOMŮ

    Dovol si prozkoumat své tělo a porozumět svému cyklu díky PDF manuálu Harmonie Hormonů. V tomto PDF se dozvíš úplně všechno, co potřebuješ vědět k tomu, abys začala ladit své tělo s přirozenými změnami tvých hormonů.