HIGH VIBE PROSTOR INTIMNÍHO PROGRAMU CREATRIX OTEVŘEN! KLIKNI TADY PRO VÍCE INFO >

#152 Kvantové pole ženskýma očima.

354x0
#ALOHADĚLOHA
Co je kvantová fyzika a jak ti může pomoci změnit tvůj pohled na realitu?

Zdá se ti to jako složitá vědecká oblast? Neboj, není to tak složité. Ve skutečnosti se jedná o fascinující téma, které tě může vést k absolutně novému porozumění tvé existence, síly tvých myšlenek a skutečné potencionalitě tvých emocí.Možná to máš taky tak, že se ti  při slově „fyzika“ na první dobrou vybaví zkušenost s  bezemocionálnímlogickým přístupem, matematikou, vzorci a experimenty v laboratořích? Pojďme na to dneska jinak kvantová fyzika má sice vědecký základ, ale zároveň nám otevírá dveře k mnohem hlubšímu porozumění našemu emocionálnímu světu a vnitřnímu životu…a to víc, než sis možná doteď mohla myslet.

Jak se tedy na svou realitu můžeš začít dívat kvantově, a jak s tím vším souvisí tvé emoce?

*** poslední dny v Česku byly plné kouzel. Nejdřív jsem na letišti vyzvedla mou SoulSister, která je také klientkou a společně jsme oslavily její první 3000 EUR z vlasního podnikání, což je pro ni, která vydělávala 40 EUR velký. A to je jen začátek její cesty v mém poli.  🎉 

Pak jsme přeskočily do Brna na Miracle Event, kde jsem poslala do vesmíru tolik zázraků, že se těšííím, jak přijdou, a skrze tento portál jsem proskočila na Havaj. 
šťavnatá svatyně.

Kvantová fyzika, oblast, která nás zavedla na hranice našeho poznání o realitě, není jen pro vědecké mozky. Je to fascinující téma, které může být zcela zásadní i pro tebe, protože nám umožňuje nahlédnout do tajů vesmíru a přemýšlet o našem místě v něm. 

Kvantová fyzika nás učí, že realita, jak ji vnímáme, je složená z mikroskopických částic a energie, které se chovají paradoxně. Tyto částice mohou být zároveň částicemi a vlnami, a jejich chování je velmi zásadně ovlivněno naším pozorováním a naší interakcí s nimi. Jinými slovy, naše vnímání reality je podmíněno tím, jak ji pozorujeme. Aha?!

Kvantové pole a naše emoce mají neoddělitelný vztah, který ovlivňuje způsob, jakým vnímáme a interagujeme s realitou. Kvantová fyzika nám ukazuje, že na nejnižší úrovni jsou všechny věci složeny z kvantových částic, které mají schopnost reagovat na naše pozorování a myšlenky. To znamená, že naše emocionální stavy a myšlenky mají vliv na to, jak se nám svět okolo nás jeví.

Emoce jsou jako energetické signály, které odesíláme do kvantového pole. Například, když prožíváš lásku, radost nebo vděk, emituješ pozitivní energii, která má tendenci přitahovat podobné pozitivní zážitky a situace. Naopak, negativní emoce, jako je strach nebo vztek, mohou vytvářet energetické bloky, které brání toku pozitivní energie. Porozumění tomuto spojení ti umožňuje aktivně ovlivňovat tvé emoční stavy a tím i prostředí kolem tebe prostřednictvím kvantového pole.

Proto (jak sis možná už všimla) je ve kvantové učení tak zdůrazňován význam vědomého pozorování a našeho vnitřního stavu. Naše myšlenky, emoce a postoje mohou mít přímý vliv na to, jak se svět kolem nás jeví a jaké události se v něm odehrávají. Pokud jsi zrovna teď na cestě svého osobní růstu, hledání své cesty a nebo třeba tvoříš úplně nový projekt, tak toto pochopení, toto prokliknutí, může být zásadním klíčem k aktivaci dalšího kousíčku tvého potenciálu.

Kvantové pole ti nabízí nový pohled na realitu a tvou roli v ní. Pokud máš ráda výzvy, objevování nových hranic a chceš lépe porozumět svému vlastnímu potenciálu, může být tato oblast pro tebe velkým zdrojem inspirace, hojnosti a radosti. Znamená to totiž, že tvá realita může být mnohem flexibilnější a komplexnější, než sis možná dosud myslela.

Porozumění tomu, jak kvantový svět ovlivňuje tvé vnímání reality, ti umožňí tvořit a formovat svůj svět tak, jak si přeješ. Je to fascinující cesta objevování skrytých možností, která otevírá tvé vnímání a tvou realitu těm nejnepředstavitelnějším nejkouzelnějším a nejzázračnějším možnostem.

Tím nejzákladnějším kvantovým učením je manifestace a vizualizace, ale to bych to nebyla já, kdybych pro tebe neměla něco navíc a tím je next level tohoto učení, které sdílím v prostoru programu MAGNETIC, jsou tam silné a život měnící technologie, kódy a nástroje, které podpoří tvé vědomé tvoření reality.
Masterclass videosérie ‚MAGNETIC GRID‘ zDARma.

Právě teď jedeme ŽIVĚ Masterclass Videosérii MAGNETIC Grid. eA uvnitř se dějí velké věci. Dokonce přupravujeme jako bonus ŽIVÝ HOVOR se mnou! Už jsi tam?  
Pokud se chceš přidat, tak moc dlouho neváhej a pojď TADY>>>
šťavnatá slova.

pole možností 
vše je možné

vše se děje pro mě
vše je má volba
všemožnosti
zázraků
kouzel
lásky
šťavnatá čtení.
Spousty dalších příběhů z mého života i ostatních najdeš na mém blogu. Koukni a nech se vzít na cestu inspirace tady >>>
štavnatý INSTAGRAM.

Instagram šťavnaté svatyně žije! Najdeš tam spousty krásných vizuálních dobrot, nakouknutí do mého osobního života skrze storýčka, hlášky a život. Koukni a přidej se tam ke mně: @eliskavaea pro češtinu a @eliska.vaea anglicky, taguj mě a moji, naši, tvoji hlášku jako hashtag #alohaděloha 🙂
štavnatá hudba.

život je potěšení a ty jsi dar…vítej doma.

MILUJI tě.

PS Život a realitu měnící Masterclass série MAGNETIC Grid je otevřená! Tak pojď, protože ještě pár dní je tady tato možnost pro tebe otevřená zcela zDARma! a pak se masterclass a všechna její videa zavřou. Klikni TADY>>>

NEBUĎ SUCHÁ BUCHTA. NAJDI SVOU NÁPLŇ.

Mrkni také na instagram....

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • PDF HARMONIE HORMOMŮ

    Dovol si prozkoumat své tělo a porozumět svému cyklu díky PDF manuálu Harmonie Hormonů. V tomto PDF se dozvíš úplně všechno, co potřebuješ vědět k tomu, abys začala ladit své tělo s přirozenými změnami tvých hormonů.